Lekpark

Grattis Pajalabor!

I höstas drog vi igång en satsning skulle resultera i en nybyggd lekplats för regionens allra minsta invånare. Varje gång någon köpte någon av Norrmejeriers Crème Fraiche-burkar så öronmärkte vi 50 öre per burk till lekplatsen. Var lekplatsen skulle placeras kunde ni som norrlänningar också vara med och påverka genom att berätta var tyckte att lekplatsen skulle stå och varför. Vinnarkriteriet var enkelt – bästa motivering vann.

Efter att juryn gått igenom alla hundratals inkomna bidrag stod det klart att det vinnande bidraget hade formulerats av Outi Kreku:

”I Pajala står tiden still, Mina barn i min barndoms lekpark ej leka vill, Den är farlig och finns knappt ej längre till. Ett nytt Pajala är på väg att byggas upp, nya människor som vill bo och verka i en bygd långt från mycket annat i, tänk att då få förära dom små med det bästa som finns!”

Vi har sedan vi lämnat glädjebeskedet till Pajala kommun och lämnat över stafettpinnen till dem att skapa en riktigt bra lekplats åt kommunens yngre invånare. Vi önskar Pajala lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>