Om Norrmejerier

Grafiska anvisningar

I vår visuella identitet utgör logotypen grunden. Symbolen, den blå färgen och på det sätt namnet skrivs är utformat för att på bästa sätt förmedla varumärkets kärnvärden. Stolhet över vårt Norrland, livskraft och personligt.

För användning av vår logotyp på korrekt sätt - se grafiska anvisningar för vår logotyp (pdf)

Högerklicka på länken och välj "Spara som..." för att spara logotypen. (Tips: Om filen får ändelsen ".ps" när du laddar ned den, är det bara att döpa om den till ändelsen ".eps")

1) Standardlogotyp, krökt upptill2) Standardlogotyp, krökt nedtill3) Standardlogotyp, med pay offVilket format ska jag använda?

CMYK: 4-färg (processfärg). När logotypen ska användas i en 4-färgsprodukt, annons, tidning, broschyr etc.

PMS: (Pantone) solid färg. När logotypen ska återges med färdigblandade färger enl. Pantoneskalan (PMS) på korrespondenstryck, dekaler, skyltar etc.

S/V: När logotypen inte kan återges i färg. Negativ version är avsedd för mörk bakgrund.

BILDSKÄRM: Samtliga filer innehåller färgvärden för bildskärm (RGB). EPS-versionerna, som är skalbara, kan öppnas i t ex Illustrator för konvertering till valfri storlek och valfritt filformat. PNG-filerna är upplösningsberoende, dvs de kan inte förstoras utan att kvalitén blir lidande. Samtliga filer innehåller färgvärden för bildskärm.

Leverans av bilder

För att bildleveranser till oss ska gå så smidigt som möjligt finns våra bildkravspecifikationer:

• Bildkravspecifikationer produktbilder (pdf)

• Bildkravspecifikation Norrmejerier Recept (pdf)

• Bildkravspecifikation Norrmejerier Övriga bilder (pdf)