Crostini-tapas med ädelostmousse

Om du inte har tillgång till granatäpplen så toppa med lingon eller torkade tranbär

 Betyg: 4 (6 röster)

Ett recept ur Guldkorn

Mängd: 4 portioner

Crostini-tapas med ädelostmousse

Ingredienser

12-16 tunna skivor baguette

2 msk Norrmejerier Smör

100 g ädelost

2 msk Norrmejerier Gräddfil

½ granatäpple eller 2 msk lingon eller 2 msk tranbär

1 näve blandad sallad

Instruktioner

Stek baguetteskivorna gyllene i smör. Mosa osten med en gaffel och blanda med gräddfil till en mousse. Skär granatäpplet mitt itu och bryt upp det i mindre delar. Pilla ut kärnorna mellan de tunna hinnorna. Toppa baguetteskivorna med lite sallad och ädelostmousse. Garnera med granatäpplekärnor.