Franskbröd med kycklingfyllning

 Betyg: 5 (5 röster)

Ett recept ur Guldkorn

Mängd: 4 portioner

Franskbröd med kycklingfyllning

Ingredienser

4 portionsbröd

250 g grillad kyckling, benfri

2 dl Norrmejerier Vispgrädde

1/2 dl finhackad färsk lök

2 msk finhackad stjälkselleri

1/2 dl riven morot

1 tsk finhackad färsk chili

1/2 msk hackad färsk dragon, eller 1/2 tsk torkad

1-2 pressade vitlöksklyftor

salt

strimlad sallad, tomatskivor

Instruktioner

Skär kycklingköttet i små bitar. Vispa grädden hårt, blanda ner lök, selleri, morot, chili och dragon i grädden. Tillsätt kycklingköttet, smaksätt med vitlök och salt. Skär av locken på bröden. Lägg i strimlad sallad, kycklingfyllning och tomatskivor. Lägg på locken.