Gräslökscheesecake

Lyxigt o lättlagad förrätt som går att förbereda i god tid.

 Betyg: 4,5 (11 röster)

Ett recept av

Mängd: 4 portioner

Gräslökscheesecake

Ingredienser

2 gelatinblad

2½ dl Norrmejerier Vispgrädde

1½ dl Norrmejerier Turkisk Yoghurt

½ tsk salt

1 krm svartpeppar

1 dl hackad gräslök

Till servering

50 g löjrom

Norrmejerier Smörstekt grov bröd

Instruktioner

Lägg gelatinbladen i kallt vatten 5 min. Koka upp grädden i en kastrull. Ta bort från plattan och rör ner de urkramade gelatinbladen. Vänd ner övriga ingredienser. Häll upp i portionsformar och låt stelna i kyl ett par timmar eller över natten. Servera med en klick löjrom och smörstekt grovt bröd.