Grillad biff med ljummen bönsallad

En god mättande sallad till en saftig biff.

 Betyg: 5 (5 röster)

Ett recept ur Guldkorn

Mängd: 4 portioner

Grillad biff med ljummen bönsallad

Ingredienser

4 utskuren biff á 150 g

½ kg färskpotatis

1 ask haricot vertes, ca 250 g

1 ask vaxbönor, ca 250 g

12 cocktailtomater, gärna röda och gula

2 dl Norrmejerier crème fraiche Senap-Vitt vin-

Schalottenlök

3 kvistar timjan

Instruktioner

Koka potatisen. Koka bönorna i lättsaltat vatten ett par minuter tills de är nätt och jämnt mjuka. Häll av i durkslag och skölj dem i kallt vatten.
Skär tomaterna i halvor. Blanda alla grönsaker med crème fraiche.
Grilla köttet ett par minuter på varje sida. Salta och peppra. Värm grönsakerna och servera till biffen. Dekorera med timjan.