Ischoklad

Ischoklad kan smaksättas efter eget tycke och smak. Varför inte testa med nötter, apelsincest eller kanske lite honung?

 Betyg: 4 (22 röster)

Ett recept av

Mängd: Ca 70 st

Ischoklad

Ingredienser

400 g mörk choklad ca 70 %

100 g kokosfett

Instruktioner

Hacka chokladen fint.

Smält kokosfettet i en kastrull och tillsätt chokladen.

Rör blandningen slät och smaksätt 1/4 av smeten åt gången

Enklast är att hälla smeten i en kanna när man ska portionera ut i formarna. Tänk på att använda ischokladformar då knäckformar är för tunna.

Ställ ischokladformarna kallt.

---------------------------------------------

Om du har lust att smaksätta ischokladen kommer här några tips

1 msk snabbkaffe
eller
Lite rivet apelsinskal
eller
Pepparmyntsolja (några droppar)

---------------------------------------------