Kaprisfyllda köttfärsbiffar

 Betyg: 5 (1 röst)

Ett recept ur Guldkorn

Mängd: 4 portioner

Kaprisfyllda köttfärsbiffar

Ingredienser

400 g nötfärs

2 msk ströbröd

½ dl Norrmejerier Mellangrädde

1 ägg

2 msk finhackad gul lök

2 msk kapris

2 msk tärnade inlagda rödbetor

½ tsk salt

nymald svartpeppar

2 msk Norrmejerier Smör

sås

2 dl Norrmejerier Mellangrädde

1 msk soja

Instruktioner

Blanda alla ingredienser till en smidig färs. Forma till biffar och stek i smör tills de får fin färg och är genomstekta. Lägg i form och håll varma. Häll grädden och lite soja i pannan och låt puttra ihop till en sås. Servera biffarna med pressad potatis och sås. Dekorera gärna med persilja.