Pasta med grönsaksfräs

Oj, vad fort det går! Färsk pasta, en näve grönsaker, lite ost och en klick crème fraiche på toppen.

 Betyg: 4,5 (1 röst)

Ett recept ur Guldkorn

Mängd: 1 portion

Pasta med grönsaksfräs

Ingredienser

en klick Norrmejerier Smör

1/2 röd paprika, strimlad

1 gul lök, hackad

en näve frysta haricot verts

1 vitlöksklyfta

1/2 paket färsk bandspagetti

1 msk grovriven ost

1 msk Norrmejerier crème fraiche

salt och peppar

Instruktioner

Hetta upp smöret i en stekpanna. Stek paprika och lök ett par minuter. Lägg i haricots verts och låt det hela fräsa på svag värme i 3–4 minuter. Pressa i vitlöksklyftan och krydda med salt och peppar. Koka under tiden pastan och riv osten. Låt pastan rinna av och vänd sedan ned den i stekpannan för att suga upp alla goda smaker ur pannan. Lägg upp i djup tallrik, toppa med riven ost, crème fraiche och lite nymald svartpeppar.