Norrmejerier - toppbild

Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

 Betyg:  5 (1 röst)

Ett recept ur Guldkorn

Mängd: 10-12 snittar

Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Ingredienser

1/2 kg frysta räkor

2 hårdkokta ägg

1 rödlök

2-3 msk Norrmejerier crème fraiche

1 msk majonnäs

salt och peppar

vitt bröd

2 msk löjrom dillkvist

Instruktioner

Tina och skala räkorna. (Spara några till garnering). Hacka räkor, ägg och rödlök. Blanda samman med crème fraiche och majonnäs. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt gärna röran stå kallt en stund före servering. Lägg upp på rostade små snittar. Garnera med extra räka och löjromklick. Toppa med dill.


Skriv ut

Etiketter