Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Ett recept ur Guldkorn Ett recept ur

Räkröra med hackat ägg, rödlök och löjrom

Skriv ut

 

Mängd: 10-12 snittar

Ingredienser

1/2 kg frysta räkor

2 hårdkokta ägg

1 rödlök

2-3 msk Norrmejerier crème fraiche

1 msk majonnäs

salt och peppar

vitt bröd

2 msk löjrom dillkvist

Instruktioner

Tina och skala räkorna. (Spara några till garnering). Hacka räkor, ägg och rödlök. Blanda samman med crème fraiche och majonnäs. Krydda med salt och nymald svartpeppar. Låt gärna röran stå kallt en stund före servering. Lägg upp på rostade små snittar. Garnera med extra räka och löjromklick. Toppa med dill.


Norrlandssäkra med oss!

Etiketter

norrmejerier-sager-nej-till-genmodifierat-foder!

Norrmejerier säger nej till genmodifierat foder!

Läs mer