Danslager i Alvsbyn 20151.jpg
Final i kustkuppen1.jpg
Sommarhockeyskola 20141.jpg
Hockeyskola Vannas1.jpg

Tillsammans gör vi gott för Norrland

Norrmejerier finns med som sponsor i många sammanhang, främst bland barn och unga. Vi vill verka för ett ökat engagemang för unga i Norrland inom områdena miljö, mat, kultur, samhälle och idrott. Under 2014 har Norrmejerier sponsrat flera evenemang som skapat positiva upplevelser för många unga i Norrland är t.ex. Lilla VM och Barnens Vasalopp. Vi vet att det finns fler exempel på positiva aktiviteter som Gör Gott, precis som våra lokalproducerade produkter gör gott för Norrland. Vi vill vara med i dessa sammanhang så passa på att höra av dig!

I vissa fall söker vi även aktivt upp intressanta samarbetsparter och går in som sponsor. Umeå Fotbollsfestival och Piteå Summer Games är exempel på sådana större samarbeten.

Vem kan ansöka om sponsring?

Alla ni som arrangerar evenemang som samlar barn och ungdomar i Norrland är välkommen att söka sponsring. Oavsett om det anordnas av en förening, organisation, klubb eller aktiviteter på annat sätt välkomnar vi er ansökan. Kravet är att aktiviteten gäller barn och ungdomar upp till 18 år i Ångermanland, Västerbotten eller Norrbotten och inom ämnesområdena miljö, mat och kultur, samhälle eller idrott. Vi sponsrar inte en hel säsong utan bara enstaka tillfällen.

Vad sponsrar Norrmejerier med?

Vi sponsrar med vår lokalproducerade mjölk som blir en god energigivare under ert evenemang. Gäller din förfrågan andra produkter från Norrmejerier som Verum®, Gainomax® Västerbottensost® Fjällfil® och Fjällyoghurt®, gå direkt till respektive hemsida för mer information.

När kan jag ansöka om sponsring?

För att hinna behandla alla förfrågningar på ett bra sätt har vi bestämda ansökningsdagar för sponsring:

Tid för aktivitet

   

Sista ansökningsdag

Januari    20 Nov 2016
Februari    20 Dec 2016
Mars    20 Jan 2017
April    20 Febr 2017
Maj    20 Mars 2017
Juni    20 April 2017
Juli    20 Maj 2017
Augusti    20 Juni 2017
September    20 Jul 2017
Oktober    20 Aug 2017
November    20 Sep 2017
December    20 Okt 2017

Hur ansöker jag?

Genom att fylla i din ansökan här på webben. Till ansökningsformuläret

Vad händer när jag blir beviljad sponsring?

Vi kontaktar dig via den e-postadress du angivit i din ansökan. Du får fylla i ytterligare uppgifter vi behöver som t.ex. vilken butik som tar emot mjölken. Du får även signera ett sponsringsavtal.

OBS! När du har fått godkänd sponsring kan du inte överlåta den till någon annan.