Danslager i Alvsbyn 20151.jpg
Final i kustkuppen1.jpg
Sommarhockeyskola 20141.jpg
Hockeyskola Vannas1.jpg

Så gör vi gott med sponsring

Gör du gott för barn och ungdomar i Norrland? Härligt, då har vi samma filosofi. Vi brinner för att göra gott och vår sponsring är en viktig del i detta. Norrmejeriers sponsring vänder sig till barn och ungdomar som behöver hålla energin på topp och må bra!

Norrmejerier sponsrar med lokalproducerad mjölk från norrländska bönder till aktiviteter för barn och ungdomar upp till 18 år i Norrbottens, Västerbottens, delar av Västernorrlands och Jämtlands län.. Det kan vara till frukosten på scoutresan, fikat efter teaterkursen eller mellanmål under idrottsturneringen. Ja, bara fantasin sätter gränsen. Se vanliga frågor och svar så får du veta mer om hur du gör för att söka sponsring från Norrmejerier. Hör av dig i god tid så vi kan tillgodose er efterfrågan.

Se var i norra Norrland vi har sponsrat

Laddar karta...


Frågor & svar om vår sponsring

Vem kan ansöka om sponsring?

Vi saknar din ansökan. Alla ni som arrangerar aktiviteter som samlar barn och ungdomar i Norrland är välkomna att söka sponsring. Oavsett om det anordnas av en förening, organisation, klubb eller aktiviteter på annat sätt välkomnar vi er ansökan. Kravet är att aktiviteten gäller barn och ungdomar upp till 18 år i, Västerbottens eller Norrbottens, delar av Västernorrlands och Jämtlands län. och inom ämnesområdena miljö, mat och kultur, samhälle eller idrott. Vi sponsrar inte en hel säsong utan bara enstaka tillfällen.

Vad sponsrar Norrmejerier med?

Vi sponsrar med lokalproducerade mjölk från våra ägare, de norrländska mjölkbönderna som blir en god energigivare under ert arrangemang. Gäller din förfrågan Gainomax® och Västerbottensost®, gå direkt till respektive hemsida för mer information.

När kan jag ansöka om sponsring?

För att hinna behandla alla förfrågningar på ett bra sätt har vi bestämda ansökningsperioder för sponsring. Obs! Det är många som ansöker. För sent inkommen ansökan kommer inte att behandlas. Vänligen respektera datum för sista ansökningsdag/period:

Tid för aktivitet

   

Sista ansökningsdag

Januari    20 Nov 2016
Februari    20 Dec 2016
Mars    20 Jan 2017
April    20 Febr 2017
Maj    20 Mars 2017
Juni    20 April 2017
Juli    20 Maj 2017
Augusti    20 Juni 2017
September    20 Jul 2017
Oktober    20 Aug 2017
November    20 Sep 2017
December    20 Okt 2017

Hur ansöker jag?

Genom att fylla i din ansökan här på webben. Till ansökningsformuläret >>

Vad händer när jag blir beviljad sponsring?

Vi kontaktar dig via den e-postadress du angivit i din ansökan. Du får fylla i ytterligare uppgifter vi behöver som t.ex. vilken butik som tar emot mjölken. Du får även signera ett sponsringsavtal. OBS! När du har fått godkänd sponsring kan du inte överlåta den till någon annan.