Till Norrmejerier startsida

Mjölkbönder i Jämtland

Carl-Åke Broström är mjölkbonde i jämtska Brunflo och stolt delägare av Norrmejerier.

Hej!

Carl-Åke Broström heter jag och driver en gård i Jämtland med ekologisk mjölkproduktion. Friheten med livet som bonde, att kunna styra själv över sin dag gör att jag inte kan tänka mig att göra något annat.

På gården här i Brunflo har det drivits jordbruk ända sedan 1700-talet vilket känns stort, men för mig innebär det också ett ansvar. Jag vill kunna stå bakom varje droppe som mjölkas här vilket innebär att ständigt utveckla kvalitén för både djuren, och dem som jobbar här, så att mjölken blir till goda mejeriprodukter, av utmärkt kvalitet på matbord runtom i Norrland.

Det känns fantastiskt bra att veta att många vill välja norrländskt i mejerihyllan. Det betyder att vi kan fortsätta med att varje dag leverera 100 % norrländska mejeriprodukter till er som bor här uppe.

Tillsammans kan vi faktiskt bidra till att vårt gemensamma Norrland. Där betyder ditt val allt. Tack för att du väljer mitt mejeri, Norrmejerier.

 

Träffa dina norrländska mjölkbönder

Norrmejerier ägs av mjölkbönder i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland och Jämtland. Läs mer om dina norrländska mjölkbönder

Läs mer