Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 6-8 cl espresso eller starkt kaffe
  • 2 dl Norrmejerier Mjölk

Gör så här

Värm mjölken till den når ”ryk-punkten”. Se till att den inte blir för varm eftersom den då får en kokt smak. Vispa under uppvärmningen om du använder kastrull och visp, och häll sedan mjölken i ett högt glas. Om du har en mjölkskummare kan du värma mjölken i en kastrull eller i mikron och skumma mjölken i glaset genom att pumpa 4–5 gånger. Häll över kaffet.
Pudra gärna lite kakao, kanel eller kardemumma på toppen.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.