Till Norrmejerier startsida
Islatte

Islatte

Islatte är ett perfekt sätt att tillvarata överbliven espresso eller mokakaffe. Rör ihop kaffe och socker och förvara blandningen i kylen, färdig att ta fram när du känner dig sugen på en svalkande islatte.

4/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 6-8 cl espresso eller starkt kaffe
  • ca 2 tsk socker
  • 2 dl kall Norrmejerier Mjölk
  • isbitar

Gör så här

Rör i sockret i espresson. Kör blandningen tillsammans med mjölken och ett par isbitar i en mixer tills det bara är små isbitar kvar, alternativt använd en handshaker. Häll upp islatten i ett högt glas.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.