Till Norrmejerier startsida

Gör gott – för Norrland

Du vet säkert redan att om du väljer produkter med vår logotyp så garanteras du 100 % norrländska produkter, samtidigt som du är med och gör gott för Norrland. Men vad betyder det egentligen? Varför är det så bra att välja norrländskt? Och vad innebär öppna landskap, kortare transportsträckor och fler arbetstillfällen? Här kan du läsa mer om vad vi menar när vi säger Gör gott.

Så gynnar du det lokala

På Norrmejerier är vi stolta över vårt Norrland och vill därför gärna vara med och främja aktiviteter och människor med lokal förankring. Vår sponsringverksamhet är exempel på möjligheter för oss på Norrmejerier att lyfta fram lokala personer och grupper som bidrar till att göra gott för Norrland.

Det är också viktigt att göra gott för sin egen skull och när du lagar mat med t.ex. vår vispgrädde så märker hela Norrland det. Och dessutom blir du kanske både nöjd och glad om du får äta något riktigt gott. Det gör gott för Norrland.

Ansök om sponsring

Vi brinner för att göra gott och vår sponsring är en viktig del i detta. Kul att du också gör gott! Ansök om sponsring här.

Välkommen med din ansökan