Till Norrmejerier startsida

Gör gott för dig

När du lagar god mat märker hela Norrland det! När du fixar middagen med vår crème fraiche är det inte bara smaklökarna som blir glada. Vad du lagar mat med har nämligen betydelse för hela Norrland.

Sortiment Norrmejerier

Att laga god mat på färska, norrländska råvaror är ett sätt att ställning för ett levande Norrland.

Vilka ingredienser du väljer har nämligen betydelse för hela Norrland. Varje gång du väljer produkter från ett 100 % norrländskt mejeriföretag, som verkar i Norrland så är du med och ser till att Norrland bevaras, utvecklas och sysselsätts. 

Alla gårdar som producerar mjölk till Norrmejeriers produkter ligger i Norrland, och alla kor betar på dess ängar. Och vår goda mjölk och våra matlagningsprodukter finns bara att köpa här, där de gör mest nytta.

Produkter som tillverkas i södra Sverige eller utomlands måste köras över hela vårt avlånga land eller ännu längre för att nå ditt köksbord, vilket naturligtvis innebär en mycket större påfrestning på miljön. 

Dessutom skapas en lång rad arbetstillfällen som ett resultat av att det norrländska landskapet hålls levande av mjölkkor. 

Så oavsett om du tänker laga en doftande thaisoppa eller klassisk gräddsås hoppas vi att du väljer produkter från Norrmejerier så att vi tillsammans kan hålla Norrland levande!

Norrmejerier har massor med goda recept!

Surfa in och hämta inspiration till matlagning på våra receptsidor och hitta över 3000 bra mattips.

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott