Till Norrmejerier startsida

Automationstekniker till Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av lokala bönder och mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens, Västernorrlands och Jämtlands län. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter cirka 550 årsanställda och omsätter ca 2 miljarder kronor per år. Vi har som mål att göra gott för Norrland och söker dig som också vill göra gott i Norrland tillsammans med oss.
Vi söker nu en automationstekniker som gillar teknisk problemlösning till vårt mejeri i Umeå. Är det du?

Om rollen

I rollen som automationstekniker blir du en del av ett team med både styr- & reglertekniker samt mekaniker. Tillsammans är ni ansvariga för planering, uppföljning och dokumentation av förebyggande underhåll i våra produktionsanläggningar. Ni hanterar felsökning, åtgärder, konstruktion och idrifttagning samt dokumentation och förebyggande underhåll av el- och instrumentinstallationer. Daglig kontakt ingår med interna och externa kunder, säljare och teknisk underhållspersonal hos våra leverantörer.

Du erbjuds en stimulerande och varierande arbetsmiljö med kompetenta kollegor där ni utvecklas både personligt & professionellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid Umeå mejeri. Beredskap ingår i tjänsten.

Vem är du?

För att lyckas i rollen som automationstekniker har du teknisk utbildning inom styr- & reglerteknik, el eller automation. Du har ett antal års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och gärna bekant med LEAN. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med starkström, motorer och frekvensdrift, är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något av följande styrsystem Simatic Manager, Siemens S7 och Wonderware. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss är du en teamspelare, du är inte rädd för att fråga om hjälp eller dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande.

Vad erbjuder vi dig?

Mejeriet i Umeå kan liknas med fem olika mejerier i en anläggning. Mejeriet har en mycket hög automatiserings- och mekaniseringsgrad och verksamheten utvecklas kontinuerligt.

Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen med en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen utifrån värdeorden glädje, stolthet och flexibilitet. Vi strävar efter att ha en stimulerande arbetsmiljö och en kultur där vi satsar på att låta våra medarbetare växa och ta ansvar.

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Arbetsmiljö- & HR specialisten och Talentify, för mer information om tjänsten och vid frågor, kontakta hanna@talentify.se eller carola@arbetsmiljohr.se, tel 072-7250699.

Sök tjänsten här:  https://jobs.talentify.se/jobs/987479-automationstekniker-till-norrmejerier

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott