Till Norrmejerier startsida

Brand Manager Norrmejerier®

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Vi söker en Brand Manager Norrmejerier® till Affärsområde Färskvaror!

Om tjänsten 
Varumärket Norrmejerier är kärnan i Norrmejeriers verksamhet och är därför Norrmejeriers allra viktigaste varumärke. Som Brand Manager för Norrmejerier har du ett stort ansvar att underhålla och stärka ett redan starkt varumärke. Detta gör du genom att målmedvetet och stringent säkerställa att varumärket utvecklas i enlighet med dess strategiska plattformar samt att du applicerar viktiga målgrupp- och shopperinsikter för att ta varumärket till nästa nivå. Du har eget budgetansvar och jobbar självständigt med strategisk och taktisk marknadsplanering, briefer och underlag för berörda marknadsföringskanaler som du tillsammans med byråteamet växlar ut i varumärkesbyggande och säljdrivande kampanjer och aktiviteter för varumärket.  Arbetet innebär ett nära samarbete med såväl interna som externa parter. Som Brand Manager för Norrmejerier har du även en viktig roll i att stärka Norrmejeriers position inom aktuella kategorier/segment och geografiska områden.

Som Brand Manager Norrmejerier kommer du ingå i ett litet engagerat team som brinner för att Göra gott för Norrland.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid Norrmejeriers huvudkontor i Umeå. Du är direkt underställd Marknadschefen för varumärket Norrmejerier. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en akademisk examen med inriktning mot marknadsföring/kommunikation eller motsvarande erfarenhet. Du har mångårig erfarenhet av strategiskt varumärkesarbete och är van att jobba mot väl avvägda varumärkesmål. Du har god vana av kampanjarbete och att jobba mot byråer, samt god förståelse för försäljning och lönsamhet. Du som söker tjänsten är van att jobba strategiskt, gärna inom medieintensiv verksamhet, och du har en förmåga att se helheter. Som person är du självständig, målfokuserad, affärsorientrad och kommunikativ med stark egen motor. De många gränssnitten internt och externt förutsätter att du har god samarbetsförmåga och att du är en team player.

Ditt engagemang och intresse för Norrland är av stor betydelse och vi söker dig som vill bidra och tillsammans med kollegorna arbeta för ett levande Norrland vi kan vara stolta över.

Vad erbjuder vi dig? 
Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Anna Norrgård, Marknadschef för varumärket Norrmejerier, telefon 090-18 29 98, 070-633 00 77
Anna-Karin Karlsson, Affärschef AO Färskvaror, telefon:090-18 28 56, 070-676 53 38

Facklig kontaktperson: 
Linda Grimborg för Unionen, Tel 090-18 29 25 
Marzena Nordberg för Akademikerna, Tel 0920-24 24 54

Information om processen
Denna rekryteringsprocess fortlöper över sommaren med sista ansökningsdag 15 augusti. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Urvalsarbetet påbörjas under juni och fortsätter i augusti.

 

Ansökan 
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 15 augusti 2018. Sök tjänsten här.