Till Norrmejerier startsida

Kommunikatör till Norrmejerier

Vi söker nu en internkommunikatör med ansvar för kommunikation till medarbetare och ägare/medlemmar.

Arbetet
I rollen som internkommunikatör kommer du att ansvara för Norrmejeriers interna kommunikation, både operativt och delvis strategiskt i linje med Norrmejeriers kommunikationsplan och varumärkesplattform. I ansvaret ingår att driva och utveckla interna informationsflöden och kanaler till såväl medlemmar/ägare som medarbetare. Du ansvarar för framtagning och uppföljning av den interna kommunikationsplanen och du fungerar som ett internt kommunikationsstöd för ledning och chefer utifrån identifierade områden.

Du ansvarar för löpande intern kommunikation via tryckta och digitala kanaler och du ansvarar också för framtagande av interna styrdokument, presentationer mm. Du har en central roll i företaget med många gränssnitt i hela kedjan från ägare/mjölkbönder till ledare och medarbetare. Du har också en viktig roll som ambassadör för Norrmejeriers värdegrund och vision om att Göra gott för Norrland. I tjänsten ingår även externa kontakter och budgetansvar.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid huvudkontoret i Umeå. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Dina egenskaper
Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom för befattningen relevant område, eller motsvarande erfarenhet. Vi ser också att du har mångårig erfarenhet av kommunikationsarbete och erfarenhet av grafisk produktion. Du som söker tjänsten är en van skribent, van att driva kommunikationsprocesser och ha många parallella gränssnitt. Intresse och erfarenhet av lantbruk är meriterande. Du har en förmåga att anta ett helhetsperspektiv, men också att se viktiga detaljer, värdera risker och se olika scenarier. Du är självständig, ansvarsfull, strukturerad och kommunikativ. Du har lätt för att samarbeta och gillar utmaningar.

Vad erbjuder vi dig? 
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Anna-Karin Karlsson, Affärschef AO Färskvaror och tf Kommunikationsansvarig Telefon:090-182856, 070-6765338, annakarin.karlsson@norrmejerier.se

Facklig företrädare:
Linda Grimborg för Unionen, tel. 090-18 29 25, linda.grimborg@norrmejerier.se 

Ansökan
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 3 mars 2019.

Sök tjänsten här