Till Norrmejerier startsida

Laboratorieanalytiker till Kvalitetslaboratoriet i Burträsk

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Då nu en av våra medarbetare nu går vidare till nya utmaningar söker vi en Laboratorieanalytiker till vårt mejeri i Burträsk.

Jobbet
Du ska i ditt jobb som Laboratorieanalytiker delta i det dagliga arbetet vid laboratoriet. Vid laboratoriet analyseras processprover kemiskt, mikrobiologiskt och sensoriskt (lukt och smakbedömningar). Dessutom ingår provtagning och kontroll av produktionsmiljöer. Arbetsuppgifterna består också av att utvärdera resultat och sammanställa rapporter samt delta i arbete med kvalitets- och livsmedelssäkerhetsfrågor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad vid kvalitetslaboratoriet vid Burträsk Mejeri där det arbetar 2 personer. Mejeriet sysselsätter idag ca 30 personer. 

 Ofel

Sedan 2008 har vi infört Lean-produktion som arbetssätt i hela företaget, något som vi kallar för Ofel. Det är Norrmejeriers sätt att arbeta strukturerat med ständiga förbättringar. Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förbättringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans.

Dina egenskaper

Tjänsten kräver god laboratorievana, där du lägger stor vikt vid noggrannhet i analysarbetet. Som person är du analytisk, flexibel samt har lätt för att kommunicera både i tal och skrift. Du har ett bra sinne för hygien samt arbetar systematiskt.

Du som är intresserad av detta arbete har utbildning i kemi/mikrobiologi och laboratorieteknik. 

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig? 

Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta

Platschef Ulf Greve Telefon: 090-18 47 10, 070-539 05 25

Facklig kontaktperson
Linda Grimborg för Unionen, Tel 090-18 29 25 Marzena Nordberg för Akademikerna, Tel 0920-24 24 54
Välkommen med din ansökan!
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 1 oktober 2017. Sök tjänsten här.

 

Skicka din ansökan så snart du kan då urval sker löpande.

 

Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes.