Till Norrmejerier startsida

Logistiker till Norrmejeriers planeringsavdelning i Umeå

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 500 lokala bönder varav 400 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Ditt uppdrag
I rollen som logistiker arbetar du med att se över flöden, processer och arbetsmetoder inom hela varuflödeskedjan. Du kommer till stor del jobba i projekt som projektledare eller projektmedlem. Ditt uppdrag ryms inom området Logistik och Planering och kan variera från mycket komplexa och analytiskt krävande arbetsuppgifter till mer standardiserade och rutinbaserade uppgifter under begränsade tidsperioder. Du arbetar med analyser, förändringsarbeten samt förbättringar av befintliga flöden och processer. I din roll bistår du produktionsavdelningarna med att analyser produktionsförutsättningar, se över ställtider och hur de kan effektivt nyttja befintliga resurser utifrån nuvarande och framtida förutsättningar. 
Ditt uppdrag innebär också att jobbar med förbättringar kopplat till internflödet från inkommande råvara, emballage och insatsmaterial.

Tjänsten är en heltidstjänst med placeringssort Umeå. I din roll rapporterar du till planeringschef.

Ofel
Sedan 2008 har vi infört Lean som arbetssätt i hela företaget, något som vi kallar för Ofel. Det är Norrmejeriers sätt att arbeta strukturerat med ständiga förbättringar. Vi agerar, reflekterar och korrigerar avvikelser som en naturlig del av vårt arbetssätt. Genom små förbättringar i verksamheten når vi våra målsättningar och skapar värde tillsammans.

Dina egenskaper 
Du som söker har eller läser en utbildning inom Logistik/Supply Chain eller motsvarande kompetens. Tjänsten ställer krav på en analytisk förmåga, logiskt tänkande och att du gillar att arbeta med siffror. I din roll kommer du i kontakt med såväl interna som externa intressenter vilket ställer krav på en god kommunikativ förmåga. Som person är du resultatorienterad, analytisk, kreativ, strukturerad med god ordning. I rollen som Logistiker måste du ha förmågan att hantera många olika uppgifter samtidigt och kunna prioritera för att möta uppsatta mål. Du förväntas knyta många olika kontakter innebärande att du är relationsbyggande och trivs med en utåtriktad roll. Tidigare erfarenhet från liknande jobb är meriterande liksom goda kunskaper i Excel.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Vad erbjuder vi dig? 
Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta
Planeringschef Erik Rönnberg, Telefon: 070-713 08 66 eller Erik.Ronnberg@norrmejerier.se

Fackliga kontaktpersoner
Unionen Linda Grimborg, Telefon: 090-18 29 66
Unionen Owe Westman, Telefon: 0920-593 29

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den
28 februari. Sök tjänsten här.

Erbjudanden från rekryteringsföretag och annonssäljare undanbedes.