Till Norrmejerier startsida

Operatörer till Umeå mejeri 

Flertalet operatörer söks till Umeå mejeri i avsikt att tillgodose ett kompetensbehov med anledning av större investeringar med modern utrustning under kommande år. Vi söker dig med rätt inställning, som har stort engagemang och vilja att lära sig.

Dina arbetsuppgifter
Vi erbjuder en trygg arbetsplats i en avancerad teknologisk processindustri med hög mekaniseringsgrad. Arbetet innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Hygien utgör en betydande del av arbetet.

I arbetet utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Arbetsuppgifterna består av manuella och repetitiva samt avancerade tekniska delar som kräver ansvarstagande och beslutsfattande förmåga. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i maskinunderhåll på avdelningen. Vi jobbar efter ett Leanbaserat arbetssätt. Genom ständiga förbättringar och verksamhetsutveckling är samtlig personal delaktig både inom och mellan avdelningar.

Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till de krav som ställs.

Arbetet innebär skiftgång och tillträde sker enligt överenskommelse.

Din profil
I denna rekrytering kommer stort fokus läggas på dina personliga egenskaper och ditt intresse för att långsiktigt arbeta hos oss. Vi söker dig med lägst gymnasieutbildning som har rätt inställning, stort engagemang och som förstår vikten av noggrannhet. Att vara nyfiken och vilja lära sig är viktiga egenskaper för att lyckas väl.

Du får gärna ha tidigare erfarenhet och/eller utbildning som processoperatör, maskinoperatör och/eller erfarenhet från livsmedelsindustri. Vidare är tekniskt kunnande och intresse något som värdesätts. Arbetet kräver flexibilitet, noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar. Som person har du lätt för att arbeta i team och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen.

Meriterande erfarenheter är:
* Kunskap inom automation
* Tidigare arbete i livsmedelsbranschen
* Förståelse för produktionsflöden
* Kunskap inom PLC (programmerbart styrsystem)
* Hygienutbildning

Vad erbjuder vi dig?
Norrmejeriers devis är ”Gör Gott”. Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den ”Goda arbetsplatsen”. Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla hos oss har ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö.

Vi har en stor vilja att vidareutveckla våra medarbetare och har därför startat Norrmejerier akademin där personalen får relevanta utbildningar och möjlighet att utvecklas tillsammans med företaget.

Det här är en rekrytering som utförs av Konsultia på uppdrag av Norrmejerier. Du kommer att tillsvidareanställas direkt av Norrmejerier.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79.

Sista ansökningsdag är 4:e november 2018. Välkommen med din intresseanmälan redan idag!

Sök tjänsten här