Till Norrmejerier startsida

Processoperatör till Ysteriet vid Burträsk mejeri

Till vårt ysteri i Burträsk söker vi nu en processoperatör!

Burträsk mejeri
Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptetet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka. Till Burträsk mejeri hör även Ostlager i Ånäset. Invid Burträsk mejeri finns Västerbottensost Besökscenter som är ett uppskattat turistmål sommartid.

Jobbet
Vi erbjuder ett intressant arbete i en avancerad teknologisk processindustri med hög mekaniseringsgrad. Ditt uppdrag innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Hygien och rengöring är en betydande del i arbetet. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Norrmejerier lägger stort fokus på Lean genom att arbeta med verksamhetsutveckling och ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig både inom och mellan avdelningar.

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav.

Tjänsten är tillsvidare och tillträde sker enligt överenskommelse. Arbetet innebär skiftgång. 

Dina egenskaper
Du som söker har ett intresse för teknik och mekanik, samt goda kunskaper om hygienregler inom livsmedelsindustri. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som har lätt för att arbeta tillsammans med andra i team och stor ansvarskänsla. Som processoperatör krävs en förmåga att hålla många olika processer igång samtidigt. Med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt och hög noggrannhet. Du har en utbildning på lägst gymnasienivå samt arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tel. 090-184714

Facklig företrädare:
Simon Persson, Livsklubben i Burträsk tel 090-184734

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 10 mars 2019.

Sök tjänsten här

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott