Till Norrmejerier startsida

Semestervikariat inom Lincargo, Lycksele, Norrmejerier

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Norrmejerier söker semestervikarie till Lincargos kyllager i Lycksele. 

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Vi söker nu semestervikarie till vårt kyllager i Lycksele. Arbetsuppgifterna på vårt kyllager handlar i huvudsak om att samdistribuera, plocka och rangera varor till våra kunder samt lasta fordon. Arbetet på lagret innebär även truckkörning. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig. 

Arbetet innebära skiftgång och pågår i ca 8 veckor + upplärning under perioden juni-augusti.

Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande. Som person tror vi att du är noggrann, är självständig, har ansvarskänsla och är bra på att samarbeta. Meriterande är om du har C-kort med Ykb, arbetat på lager och har truckkort A + B samt  samt om du har goda kunskaper om hygienregler.

Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och Personligt brev senast den 28 februari 2018. Sök tjänsten här.

Jobba med oss på Norrmejerier

Vill du jobba på en av Norrlands mest eftertraktade arbetsplatser? Just nu söker vi massor med semestervikarier! Läs mer och skicka in din ansökan redan idag. 

Läs mer

Möt våra medarbetare

Norrmejerier har en filosofi som innebär att vi satsar på att låta våra medarbetare växa. Här kan du träffa några av medarbetarna som jobbar och samtidigt gör gott för Norrland. 

Läs mer