Till Norrmejerier startsida

Semestervikarierande Produktionsplanerare till Umeå mejeri 

Vi söker en vikarierande produktionsplanerare till vår planeringsavdelning för sommaren 2019.

Arbetet
Som vikarierande produktionsplanerare säkerställer du tillsammans med dina kollegor att Norrmejeriers produktion, utefter kundens order samt prognostiserat behov, produceras i rätt tid. Du kommer bevaka speciella kund- eller produktkrav samt utifrån lagerläge detaljplanera produktionen. I arbetet ingår även en hel del kommunikation med våra produktionsledare för att snabbt kunna agera och förändra produktionsplanerna då de ständigt behöver anpassas efter yttre omständigheter. Ett viktigt stöd i ditt arbete som planerare är affärssystemet IFS.

Semestervikariatet är dagtid och ca 8-10 veckor inklusive upplärning under perioden juni –augusti.

Dina egenskaper
Minst 3 årig gymnasieutbildning och det är meriterande om du har utbildning inom logistik, för tillfället går en utbildning med logistikinriktning eller jobbat med likande uppgifter.

Som person har du en god analytisk och logisk förmåga. Du är noggrann, strukturerad och har ett gott ordningssinne. Eftersom det i tjänsten ingår en hel del kontakter med interna och externa intressenter ställs höga krav på sociala färdigheter. Du är van att arbeta självständigt såväl som i grupp och har förmågan att hantera många ärenden samtidigt. Erfarenhet av motsvarande uppgifter är meriterande. Det är ett krav att du behärskar engelska i både tal och skrift. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta: 
Planeringschef Erik Rönnberg, 090-18 28 07, erik.ronnberg@norrmejerier.se 

Ansökan 
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 28 februari 2019.

Sök tjänsten här