Till Norrmejerier startsida

Semestervikariat till Underhåll, Burträsk Mejeri

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.

Norrmejerier söker två stycken semestervikarier till underhållsavdelningen vid Burträsk mejeri.

Mejeriet i Burträsk 
Mejeriet har en mycket hög automatiserings- och mekaniseringsgrad. Vi har Siemens och Fanuc PLC som styrsystem. Processen styrs i hög grad automatiskt av styrsystem, vilket innebär att man måste känna till såväl processen som hur den är kopplad med styrningen.

Mejeriet sysselsätter idag ca 30 personer, varav 5 personer arbetar på underhållsavdelningen.

Arbetet
Som Underhållsmekaniker arbetar du med felsökning och reparationer av maskiner och planerat underhåll på våra produktionsavdelningar. I tjänsten ingår det att initiera och genomföra tekniska förbättringar för att minimera produktionsbortfall.

Arbetet sker dagtid och pågår under perioden juni-september. Tjänsten är ett semestervikariat och eventuellt kan det ingå beredskap.

Dina egenskaper
Du som söker är antingen färdigutbildad eller utbildar dig inom mekanik/styr och regler eller har motsvarande kompetens.  Du som söker har ett intresse för teknik och mekanik. Du har en analytisk förmåga, är en problemlösare och som gillar att arbeta självständigt.

Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.

Du har lätt för att arbeta med andra personer i team och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt, hög noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar.

Erfarenhet från processindustri samt livsmedelsindustrin är meriterande liksom dokumenterade elkunskaper. Vi tar stor hänsyn till dina personliga egenskaper.

Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta: 
Tore Nilsson, Produktionsledare Underhåll
Tel: 090- 18 47 12

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 28 februari 2018. Sök tjänsten här.