Till Norrmejerier startsida

Timvikarier till Burträsk mejeri 

Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov.

Burträsk mejeri
Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka.

Jobbet
Vi erbjuder dig ett intressant arbete i en teknologisk processindustri med hög mekaniseringsgrad. Arbetsuppgifterna innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Du är till viss del även delaktig i operatörsunderhåll. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig. Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav.

Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledighet etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna varierar.

Vem söker vi?
Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Vi söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Meriterande är om du tidigare arbetat i processindustri, samt om du har goda kunskaper om hygienregler. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, Frida.Rudin@norrmejerier.se, tel. 090184714

Vi ser fram emot din ansökan!
Välkommen med ett personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 28 februari 2019. Urval sker löpande.

Sök tjänsten här

Om arbetsgivaren
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.