Till Norrmejerier startsida

Webbutvecklare till Norrmejerier 

Den digitala transformationen av samhället gör att vi satsar på Online och webbutveckling och förstärker med en Webbutvecklare.

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 380 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,9 miljarder kronor per år.

Webbutvecklare till Norrmejerier
Den digitala transformationen av samhället gör att vi satsar på Online och webbutveckling och förstärker med en Webbutvecklare.

Arbetet
Viktig roll i utveckling och förvaltning av systemstöd online tillsammans med övriga medarbetare på onlineavdelningen. I uppgifterna ingår bland annat klientnära logik för Norrmejeriers publika webbplats, dess kundwebb, medlemswebb och viss förvaltning av företagets webbhotell för dess fem varumärken. Utvecklaren är ansvarig för sin del av den tekniska utvecklingen av Norrmejeriers onlineverksamhet samt services som följer av denna. En självklar förutsättning är ansvar för egen utvecklingskvalitet, dokumentation av de utvecklade systemlösningarna och visst driftansvar. Till tjänsten hör förvaltning av serviceregister och medarbetaråtkomst till molntjänster.

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Umeå. 

Dina egenskaper
Vi ser helst att du har en akademisk utbildning inom systemutveckling med inriktning webb eller motsvarande erfarenhet. För att fungera i rollen krävs en god förståelse för digital marknadsföring samt insikter i sök- och trafikdriv. Det är meriterande om du är intresserad av beteendeanalys och förstår de mänskliga drivkrafterna ur ett onlineperspektiv. Vidare krävs spetskompetens inom online-utveckling och en vana att arbeta i Windows och Unixmiljö. Utvecklingskompetens gäller främst ASP.Net men också inslag av PHP, databaskompetens inom SQL-server och MySQL, Javascript, CSS, SASS, TFS, GIT, SCRUM samt vissa färdigheter inom DNS med utmärkta kunskaper inom Visual Studio, Adobe mfl. Arbetet ställer krav på att kunna läsa engelska facktexter.

Du är en teamplayer och kapabel att lösa tilldelade uppgifter självständigt, är problemlösningsorienterad, noggrann, strukturerad och metodisk. Du drivs av ständiga förbättringar och har en vilja att utvecklas och vill ligga i framkant. 

Vad erbjuder vi dig? 
Du får chansen att lära dig utveckla i Sitecore, ett av världens topprankade system för experience marketing.
Du får insikter i att förvalta ett brett spektrum av varumärken online.
Du får jobba agilt och kreativt med seniora medarbetare som uppskattar ditt engagemang.
Du får bli en del i ett dedikerat team på online- och webbutvecklingsavdelningen.
Du kommer att bli en viktig kugge i vår gemensamma framgång.

Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö. 

Har du frågor om tjänsten?
Vi samarbetar med StudentConsulting i denna rekryteringsprocess och hänvisar alla frågor via dem.
Har du frågor vänligen kontakta Malin Nygren på StudentConsulting, malin.nygren@studentconsulting.com, tel. 0703604212.

Ansökan
Vi samarbetar med StudentConsulting i denna rekryteringsprocess och hänvisar alla ansökningar via dem.
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV. Intervjuer och urval sker löpande.

Sök tjänsten här

Vi ser fram emot din ansökan!