Till Norrmejerier startsida

Medarbetare Leverantörsbutiken, Medlemsservice

Vi söker nu en medarbetare för vikariatanställning till vår Leverantörsbutik på Norrmejerier.

Din vardag hos oss

Norrmejeriers leverantörsbutik ingår i Norrmejeriers Medlemsservice och finns till för alla medlemmar och anställda inom Norrmejerier. Butikens uppdrag är att genom tjänster skapa mervärden för Norrmejeriers medlemmar så att de får möjlighet till en lönsam mjölkproduktion. Vid butiken jobbar två personer.

Som medarbetare på leverantörsbutiken arbetar du med löpande butiksjobb. Tillsammans med kollegor säkerställer du en hög kvalitet i bemötandet genom att vara serviceinriktad i kontakten med våra medlemmar och anställda inom Norrmejeriers ekonomiska förening.

I rollen som medarbetare på leverantörsbutiken kommer du att:

- Säkerställa att rätt förnödenheter och livsmedel skickas till rätt avsändare.

- Vara delaktig i uppföljning, analys och rapportering, mm.

- Vara delaktig i att ta fram idéer hur lager och förrådet ska struktureras

- Kommunicera information kring förändringar och avvikelser till kunder

- Arbeta för ständiga förbättringar inom områdena försäljning och lager, aktivt delta i avdelningens Lean-arbete genom att förbättra arbetsrutiner, instuktioner, dokumentation.

Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans.

Tjänsten är en vikariat t.o.m 2022-01-31 med möjlighet till förlängning. Vi ser gärna tillträde så snart om möjligt. Arbetstiden är 75 % dagtid och anställningen är inom Medlemsservice och är placerad på Umeå mejeri.

Vi söker dig

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i butik samt har datorvana och goda kunskaper i att arbeta i Officepaketet. Som person är du serviceinriktad och innehar ett driv och ett engagemang samt en vilja att göra gott för medlemmarna och föreningen. Du trivs med varierande uppgifter, håller god ordning omkring dig samt tar ansvar och levererar i tid och med hög kvalitet.

Befattningen kräver att du är noggrann och samarbetar bra i grupp då arbetet är en del i kvalitetsarbetet med mjölkråvaran inom Norrmejerier. Du ska samtidigt ha förmågan att arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Du som söker har godkänd gymnasial utbildning och gärna erfarenhet av kundservice och kundrelationer. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med försäljning, packning och lagerhantering. Då du har daglig kontakt med många olika kunder och intressenter behärskar du svenska i tal och skrift. I arbetet ingår tunga lyft samt att köra truck. Vi ser det som meriterande om du arbetat med affärssystemet IFS.

Vad erbjuder vi dig?

Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Helena Jonsson, Avdelningsansvarig leverantörsbutiken, tfn 090-182936, 073-057 59 69

Facklig kontaktperson Janne Vaattovaara, Livs, tfn 090-184941

Välkommen med din ansökan!

Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ditt CV. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför så snart som möjligt, dock senast den 22 oktober 2021. 

Sök tjänsten här

Hos oss på Norrmejerier arbetar idag drygt 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid.

Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas.

Läs mer om hur det är att arbeta på Norrmejerier på https://www.norrmejerier.se/jobba-med-oss