Till Norrmejerier startsida

Timvikarier till Burträsk mejeri

Vi söker timvikarier till vår produktion i Burträsk som vill jobba extra vid behov!

Din vardag hos oss

Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet.

Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans.

Som timvikarie arbetar du extra vid behov och täcker upp vid sjukdom, ledighet etc. Arbetet innebär skiftgång och arbetstiderna kan variera.

Vi erbjuder dig

• Ett intressant arbete i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där du som person och din kompetens är viktig.
• Att vara en del i det stolta team på Burträsk mejeri som ansvarar för tillverkning av Västerbottensost.
• Engagerade och stöttande ledare och kollegor i såväl Burträsk och Ånäset som Umeå och Luleå.

Vi söker dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och bra på att samarbeta. Arbetet ställer krav på analytisk förmåga, logiskt tänkande och teknisk fallenhet. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.

Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 072-242 70 47

Facklig representant:

Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, Jonathan.Varodell@norrmejerier.se

Välkommen med din ansökan

Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 8 juni 2022. Urval sker löpande.

Sök tjänsten här

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Hos oss på Norrmejerier arbetar idag närmare 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för den norrländska mjölken. Vi tillverkar goda mejeriprodukter som finns på köksborden i över halva Sverige från frukostfilen till kvällsmackan. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss här

Vårt Norrland

Alla som gjort och gör Norrland rikt och levande. Stora, små, unga, gamla, kända och okända, alla förtjänar att lyftas fram och hyllas.

Läs mer