Till Norrmejerier startsida

Processoperatör till Burträsk mejeri

Vi söker nu en processoperatör till vår produktion av Västerbottensost i Burträsk!

På mejeriet i Burträsk tillverkar vi Västerbottensost® det är nämligen endast där som Västerbottensost kan få sin unika smak. Receptet och hantverket sedan 1872 har gått i arv från Ostmästare till Ostmästare och genom åren har vi moderniserat och byggt ut mejeriet för att kunna tillverka Västerbottensost även till kommande generationer ostälskare. Mjölken som blir till Västerbottensost kommer, som den alltid har gjort, från norrländska mjölkgårdar som drivs av Norrmejeriers ägare, de norrländska mjölkbönderna.

Din vardag hos oss

Som Processoperatör vid Burträsk mejeri kommer du att ha en betydelsefull roll vid tillverkningen av Västerbottensost – en av Sveriges mest älskade ostar. Du arbetar dagligen tillsammans med andra operatörer för att säkerställa en trygg och kontinuerlig tillverkning genom att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Som livsmedelsproducent ställer vi höga krav på kvalitet och hygien vilket också är en viktig del av arbetet. 

Norrmejerier arbetar med ett leanbaserat arbetssätt där vi lägger stor vikt vid att löpande jobba med förbättringar och utveckling i verksamheten. Vi ser Norrmejerier som en kedja där varje medarbetare är en viktig länk som får vår kedja att hålla ihop. Vi har alla olika roller inom Norrmejerier, men är alla lika viktiga för att skapa glädje och stolthet över det vi gör tillsammans. 

Tjänsten är tillsvidare och placering vid Burträsk mejeri. 

Vi erbjuder dig

Ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter i ett modernt mejeri med avancerad teknologi där du som person och din kompetens är viktig. 
Att vara en del i det stolta team på Burträsk mejeri som ansvarar för tillverkning av Västerbottensost.
Engagerade och stöttande ledare och kollegor i såväl Luleå och Umeå som Burträsk och Ånäset.
Att kunna bidra till en levande norrländsk mjölkproduktion och ett levande Norrland
Att få göra en verklig skillnad genom att göra gott, varje dag

Vi söker dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med vilja, driv och stort engagemang. Du som söker bör ha ett intresse för teknik och mekanik samt förmågan att hålla många olika processer igång samtidigt. Med stor ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt löser du problem och bidrar till att utveckla dig själv, dina kollegor och arbetet på avdelningen.
Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:

Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, tfn 0722427047

Facklig representant: 

Jonathan Varodell, Livsklubben i Burträsk, Jonathan.Varodell@norrmejerier.se

Välkommen med din ansökan

Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 31 oktober 2021.

Sök tjänsten här

Hos oss på Norrmejerier arbetar idag drygt 500 stolta medarbetare vars hjärta slår lite extra för Norrland. Vi har ett värdefullt syfte – att göra gott. För att kunna bidra till en bättre morgondag behöver vi vara lönsamma idag och det är allas vårt ansvar att bidra till våra gemensamma mål. Till vår framtid. Som arbetsgivare vill vi värna om en god arbetsplats som präglas av helhetssyn, engagemang och delaktighet där vi tillsammans skapar en arbetsplats där vi hjälper varandra att lyckas. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö där vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.