Till Norrmejerier startsida

Verum® Yoghurt 3% Laktosfri Ekologisk Naturell KRAV

Verum® Yoghurt 3% laktosfri ekologisk naturell har en krämig och fin konsistens och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till Kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

  • 3,4 g
    Protein/100g
  • 3,0 g
    Fett/100g
  • 3,6 g
    Kolhydrat/100g
  • 60 kCal
    Kalorier/100g
NäringsämneEnhetRDI
Energi 240kJ/60kcal
Fett 3,0 g
varav mättat fett 1,9 g
Kolhydrat 3,6 g
varav sockerarter 3,6 g
Protein 3,4 g
Salt 0,1 g
Vitamin D 1,0 µg (20%)
Kalcium 120 mg (15%)
Ingredienser Högpastöriserad norrländsk mjölk*, laktasenzym, levande yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D. *KRAV-ekologisk råvara
Storlek 1000 g
Artikelnr 1545
Produktgrupp Ekologiskt, Laktosfritt, Verum®, Yoghurt
Förvaring Kylvara, förvaras vid högst +8°C
Frysbar Nej
Kokbar Nej
Mer information http://www.verum.se