Till Norrmejerier startsida

Norrländsk omställning

Norrmejerier är ett mejeri med sina rötter djupt i den norrländska myllan. Vi bryr oss inte bara om vår egen affär, utan vill vara med och se till att hela landsändan blomstrar. När Norrland mår så mår vi bra.

På Norrmejerier visar vi omsorg om människor och djur genom att hålla landskapen öppna, lantbruken hållbara, produkterna lokala och transporterna korta. På så vis vårdar vi inte bara vårt Norrland utan även vår planet. Och sättet vi gör det på har en lång tradition. Grunden till det som är Norrmejerier idag skapades av norrländska bönder som gick ihop och samarbetade. Nu när vår värld står inför stora hållbarhetsutmaningar så inser vi att den gamla tanken att göra saker tillsammans är mer aktuell än någonsin.

Problemen vi ska lösa är globala, och om inte alla lyckas med sin del av ekvationen så kommer ingen att vara en vinnare i slutändan. Vi har våra rötter djupt i den norrländska jorden och när Norrland mår bra så mår vi bra. Det är också här som vi hittar likasinnade, som liksom vi letar lösningar på de problem vi står inför. Stora och små aktörer som inte bara delar samma luft, vatten och ekonomi utan även vår omsorg, stolthet och tro på ett levande Norrland. Tillsammans möjliggör vi en Norrländsk Omställning.

Upptäck mer