Till Norrmejerier startsida

Riktlinjer sociala medier

Norrmejerier är aktiv på flera sociala plattformar såsom, Facebook, Instagram och Youtube.

Vi vill uppmana alla att hålla en god ton på våra sociala plattformar för att den ska fortsätta vara en trevlig och inspirerande plats att besöka.

Vi accepterar inte trakasserier av namngivna och icke-namngivna personer och försäljningsställen.

Vi tolererar inte spam, eller marknadsföring av andra verksamheter, inte heller kränkande, rasistiska, sexistiska, hatiska kommentarer som anses stötande. Vi tolererar heller inte felaktig fakta om Norrmejeriers verksamhet. Ovårdat språk undanbedes.

Om något av ovan förekommer finns risk att kommentarerna raderas.

Vi följer också Facebooks allmänna regler som ni kan hitta här: https://www.facebook.com/legal/terms

Vi finns tillgängliga helgfria vardagar mellan 9 och 17 och försöker alltid besvara era frågor inom 24 timmar.

 

Tävlingsvillkor

1. Tävlingsarrangören är Norrmejerier; Norrmejerier ek. förening, box 1313, 901 23 Umeå. Org.nr: 794700-2296.
 
2. För att delta i tävlingen måste du vara 18 år eller mer samt bo i Sverige. Anställda på Norrmejerier (Norrmejerier ek. förening), övriga företag/samarbetspartners/medverkande i kampanjen, eller deras närmaste familjemedlemmar i Sverige får ej delta i tävlingen.
 
3. Bidrag inkomna efter avslutad tävlingsperiod kommer ej att behandlas. Arrangören tar ej ansvar för bidrag som kommit bort på vägen. Prestationer som ex kommentar ska kvarstå hela tävlingsperioden. Om arrangören ej når pristagaren inom 20 dagar efter avslutad tävlingsperiod, går priset till andra tävlanden.
 
4. Vinsten kan ej bytas till kontanter eller motsvarande.
 
5. När du deltar i tävlingen samlar vi in ditt namn och din e-postadress för att vi ska kunna administrera tävlingen samt dela ut pris(om vi inte kontaktar via direktmeddelande på FB, eller IG). Vi samlar också in vinnarens postadress för att kunna skicka ut priset. Vi raderar alla personuppgifter 30 dagar efter att priset har delats ut med undantag för det som krävs enligt lag för t.ex. ekonomisk redovisning till Skatteverket.
 
6. Genom att du deltar i tävlingen har du tagit del av och förstått personuppgiftsbehandlingen och godkänner de regler och bestämmelser som anges i tävlingsvillkoren.

 

Informationen om Norrmejeriers sociala plattformar och tävlingsvillkor gäller alla våra varumärken:

www.norrmejerier.se
www.verum.se
www.fjall.se
www.vasterbottensost.com
konstenattgoragott.norrmejerier.se
norrlogisk.se