Till Norrmejerier startsida

Gör gott för Norrland

När du lagar god mat märker hela Norrland det! När du fixar middagen med vår crème fraiche eller njuter av kanelbullen tillsammans med ett glas norrländsk mjölk är det inte bara smaklökarna som blir glada. Det har nämligen betydelse för hela Norrland.

Att laga god mat på färska, norrländska råvaror är ett sätt att ta ställning för ett levande Norrland. När du väljer lokalproducerade ingredienser till din middag, eller när du bakar, äter din frukost eller fikar är du nämligen med och bidrar till bland annat öppna landskap, kortare transportsträckor och fler arbetstillfällen. Varje mjölk-liter, ostbit och smörpaket från Norrmejerier är en investering i ett Norrland där människor vill leva och verka.

Begreppet Gör Gott är ett sätt för oss att sammanfatta det arbete som vi alla gör tillsammans för Norrland. Som mejeriföretag gör vi gott genom att erbjuda alla våra konsumenter färska, attraktiva och unika norrländska mejeriprodukter av utmärkt kvalitet. Våra ägare, de norrländska mjölkbönderna, gör gott genom att vårda de norrländska landskapen, skapa arbetstillfällen och ta fram en högklassig mjölkråvara. Alla som väljer att laga god mat på färska norrländska råvaror gör gott genom att de bidrar till att behålla de norrländska jordbruken.

Upptäck mer