Meny
Till Norrmejerier startsida
Sök
Gör gott för Norrland
Levande landsbygd och lokalsamhälle
Norrländsk omställning
Norrländsk samverkan
Norrmejerier sponsrar
Öppna landskap ger biologisk mångfald
Så gör du gott
Vårt Norrland
Gör gott för Planeten
Matsvinn
Mjölkgården, mejeriet och klimatet
Utsläpp av metan från mjölkproduktion
Näringstät och klimatsmart mjölk
Våra förpackningar
Våra transporter
Norrländska mjölkbönder
Betessläpp
Dina norrländska mjölkbönder
En norrländsk mjölkko
Färsk mjölk från gård till kök
God djuromsorg
Här finns mjölkbönderna
Norrgården® är vår norrländska kvalitetsstämpel
Våra goda produkter
Goda recept
Fisk
Fläskfilé
Kyckling
Norrloumi
Nötkött
Riven ost
Smaksatt creme fraiche
Vegetariskt
Världens godaste mjölkmeny
Alla festmenyer
Allhelgona och Halloween
Älskade semla
Buffemat
Efterrätter
Fantastiska förrätter
Goda laktosfria recept
Grillat är godast
Härliga höst
Julbaka
Julgodis
Kanelbullar
Kräftfest
Kryddsmör och grillsås
Goda grytor
Nyårsmeny
Påskmat för alla smaker
Prima primörer
Smarriga smoothies
Surströmmingsfest
Svamp
Våfflor
Vegetariskt
Rätt innertemperatur
Om Norrmejerier
Kontakta oss
Riktlinjer för sociala media
Boka studiebesök
Här finns vi
Reklamera en produkt
Årsredovisning
Ett mejeri ägt av bönderna själva
Forskning och utveckling
Certifieringar
Norrmejeriers historia
Pensionsstiftelse
Så skapar vi värde
Hållbarhets- och verksamhetspolicy
Visselblåsarfunktion
Jobba med oss
Lediga jobb
Våra förmåner
Hur är det att jobba på Norrmejerier
Vill du bli en av oss
Kontakta oss
Riktlinjer för sociala media
Boka studiebesök
Här finns vi
Reklamera en produkt
Ägare
Återförsäljare
Till Norrmejerier startsida
Ägare
Återförsäljare
Press
Produkter
English
Gör gott för Norrland
Gör gott för Planeten
Norrländska mjölkbönder
Våra goda produkter
Goda recept
Om Norrmejerier
Jobba med oss
Kontakta oss
Goda recept
Fisk
Fläskfilé
Kyckling
Norrloumi
Nötkött
Riven ost
Smaksatt creme fraiche
Vegetariskt
Världens godaste mjölkmeny
Alla festmenyer
Allhelgona och Halloween
Älskade semla
Buffemat
Efterrätter
Fantastiska förrätter
Goda laktosfria recept
Grillat är godast
Härliga höst
Julbaka
Julgodis
Kanelbullar
Kräftfest
Kryddsmör och grillsås
Goda grytor
Nyårsmeny
Påskmat för alla smaker
Prima primörer
Smarriga smoothies
Surströmmingsfest
Svamp
Våfflor
Vegetariskt
Rätt innertemperatur
Start
Recept
Alla festmenyer
Julbaka
Julbaka
Visst är det härligt att kunna bjuda på något hembakat till jul. Hitta massor med inspiration här!
Laktosfria lussebullar
Saffransbröd
Saffrans-cheesecake med pepparkaksbotten
Pepparkaksdeg
Saffransbutterkaka
Julens godaste pepparkakor
Saffranssemlor
Skurna pepparkakor
Saffransmuffins med aprikoser och mandelmassa
Lussebullar
Saffransbutterkaka
Saffranssockerknutar med pistaschnötter
Mjuk pepparkaka
Saffransbröd
Cake pops med pepparkaka och vit choklad
Minimandelmusslor
Chokladcupcakes
Vit chokladkaka
Morotskaka med pepparkaksfil
Apelsinpaj med krossad kardemumma
Julmuffins med torkad frukt
Bondkakor med ingefära
Grottor med fikonmarmelad
Saffransdrömmar
Rulltårta med lingongrädde
Mandelfyllda saffransbullar
Toscarutor toppade med valnötter och honung
Chokladsnittar med kanel
Mjuk morotspepparkaka
Apelsinmuffins
Dubbla havreflarn med lingongrädde
Kardemummakaka med björnbärskompott
Mjuk pepparkaka med tranbär
Saffrans- och ambrosiakaka
Fruktkaka fylld med aprikoser och pistaschnötter
Havreflarn med björnbär
Ingefärs- och kolasnittar
Nötkakor med nejlika
Morotsmuffins med kaneltopping
Tigerkaka
Ingefärskakor
Saffransskorpor
Vaniljbullar med saffransdoft
Kalaskaka
Små kolatarteletter
Kringlor
Saffranskaka med äpple
Saftig nöt- och kryddkaka
Karlsbaderknyten
Mjuk kaka med nötfyllning
Gammeldags pepparkaka
Julgifflar
Ingefärspepparkakor
Spröda hjärtan
Kalasbitar
Saffransbröd
Skurna pepparkakor
Julens korintkakor
Chokladrutor med nötter
Mandelmusslor
Gyllene pepparkaksrutor
Kolakaka med valnötter
Julrulltårta
Lussans bullar
Sockerkaka med smak av julnötter
Kanel- och lingonmuffins med yoghurttopping
Dela på Facebook
Dela på Twitter
Dela på Pinterest
Dela via e-post
Skriv ut
Tips inför julen!
Lite extra julfrid kan man få om man bakar några veckor i förväg och sedan fryser in det goda tills det är dags.