Till Norrmejerier startsida

Lediga jobb

Norrmejerier är ett av Norrlands största livsmedelsföretag. Men framför allt så är vi norrlänningar, grannar, släktingar och vänner som bryr oss om Norrland och alla som bor här. Oavsett till vilken roll du söker dig till kommer du att vara en viktig del i tillverkningen av våra goda norrländska mejeriprodukter.

Vi tror att vilja, engagemang och ett hjärta som klappar lite extra för Norrland  är viktiga framgångsfaktorer och söker gärna dig med intresse för teknik och/eller livsmedel.

Välkommen med din ansökan.

 • Beredare till Norrmejerier

  Umeå Mejeri är Norrmejeriers största mejeri och en anläggning med avancerad teknik med tillverkning av mjölk, fil, yoghurt och ost. Här finns hela kedjan, från råvarumottagning till leverans ut till kund. Det är den enda anläggningen i Sverige med så bred och omfattande produktion. Mjölken som förädlas på anläggningen kommer från norrländska mjölkgårdar.

  Läs mer
 • Semestervikariat till Ånäset ostlager

  Vi söker semestervikarier till Ånäset ostlager.

  Läs mer
 • Semestervikariat Burträsk mejeri

  Vi söker semestervikarier till Burträsk mejeri.

  Läs mer
 • Sommarjobbare till kyllagret, Umeå mejeri

  Är du en lagspelare som drivs av gemensamma mål? Är du intresserad av att arbeta fysiskt och trivs med ett strukturerat arbete? Då kan detta vara tjänsten för dig!Vi är på jakt efter noggranna och ambitiösa medarbetare som vill arbeta som konsult på vårt kundföretag Norrmejerier på Ersboda, Umeå.

  Läs mer
 • Exjobb praktik och spontanansökan

  Det finns många sätt att samverka med Norrmejerier. Du kan söka exjobb, praktik eller göra en spontanansökan.

  Läs mer

Om Norrmejerier

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Mer om Norrmejerier

Möt våra medarbetare

Norrmejerier har en filosofi som innebär att vi satsar på att låta våra medarbetare växa. Här kan du träffa några av medarbetarna som jobbar och samtidigt gör gott för Norrland. 

Läs mer

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott