Till Norrmejerier startsida

Jobba med oss på Norrmejerier

Vill du jobba på en av Norrlands mest eftertraktade arbetsplatser? Vi erbjuder en stimulerande miljö där nöjda kunder och konsumenter är kärnan i vår vardag. Vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan – samtidigt som du gör skillnad för Norrland.

 • Brand Manager Norrmejerier®

  Vi söker en Brand Manager Norrmejerier® till Affärsområde Färskvaror! Som Brand Manager Norrmejerier kommer du ingå i ett litet engagerat team som brinner för att Göra gott för Norrland. Sök tjänsten här.

  Läs mer
 • Vi söker en erfaren Projektledare till Gainomax®

  Vill du vara med att skapa tillväxt för ett av Sveriges starkaste varumärken inom Sport och träningskost? Är du en person med erfarenhet av projektledning och som drivs av att nå utmanande mål? Till vårt team söker vi nu en strukturerad, processorienterad projektledare som framförallt ska leda innovationsprojekt för Gainomax® i syfte att skapa en stark tillväxt både på kort och lång sikt.

  Läs mer
 • Exjobb praktik och spontanansökan

  Det finns många sätt att samverka med Norrmejerier. Du kan söka exjobb, praktik eller göra en spontanansökan.

  Läs mer

"Gör gott för Norrland du också!"

Sök jobb hos oss du med! - Anders Pettersson - Key Account Manager på Norrmejerier.

Om Norrmejerier

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Mer om Norrmejerier

Möt våra medarbetare

Norrmejerier har en filosofi som innebär att vi satsar på att låta våra medarbetare växa. Här kan du träffa några av medarbetarna som jobbar och samtidigt gör gott för Norrland. 

Läs mer

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott