Till Norrmejerier startsida

Jobba med oss på Norrmejerier

Vill du jobba på en av Norrlands mest eftertraktade arbetsplatser? Vi erbjuder en stimulerande miljö där nöjda kunder och konsumenter är kärnan i vår vardag. Vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan – samtidigt som du gör skillnad för Norrland.

 • Exjobb praktik och spontanansokan

  Norrmejerier söker dig med vilja och ambition och vi delar gärna med oss av vår kunskap. Lämna din intresseanmälan eller ansök om exjobb och praktik. Läs mer.

 • Community manager till Gainomax

  Vill du vara med på en resa och driva vår digitala verksamhet för ett av Sveriges starkaste varumärken inom Sport och träningskost? Är du en kreativ person med känsla för bild och form och som lever 360 grader digitalt? Till vårt team söker vi nu en Community manager som ska ansvara för och driva utvecklingen av Gainomax® på webben och i sociala medier. Läs mer.

 • Laboratorieanalytiker till Kvalitetslaboratoriet i Burtrask

  Du ska i ditt jobb som Laboratorieanalytiker delta i det dagliga arbetet vid laboratoriet. Vid laboratoriet analyseras processprover kemiskt... Läs mer.

 • Marknadschef Affarsomrade Ost

  Norrmejerier är en viktig aktör på den svenska ostmarknaden där Västerbottensost® är ett av de starkaste varumärkena. Som en del av den expansion Norrmejerier är inne i söker vi nu en strategisk marknadschef för Affärsområde Ost som vill fortsätta driva utvecklingen framåt. Läs mer.

Om Norrmejerier

Vår vision är att göra gott för Norrland – ett levande Norrland som vi kan vara stolta över.

Mer om Norrmejerier

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott