Till Norrmejerier startsida

Automationstekniker till Norrmejerier

Norrmejerier söker en Automationstekniker som gillar teknisk problemlösning till Umeå mejeri.

Vad kommer du att göra?

Mejeriet i Umeå kan liknas med fem olika mejerier i en anläggning och har en hög grad av teknik i framkant.

I rollen som automationstekniker blir du en del av ett team med både styr- & reglertekniker samt mekaniker. Tillsammans är ni ansvariga för planering, uppföljning och dokumentation av förebyggande underhåll i våra produktionsanläggningar. Ni hanterar felsökning, åtgärder, konstruktion och idrifttagning samt dokumentation och förebyggande underhåll av el- och instrumentinstallationer. Daglig kontakt ingår med interna och externa kunder, säljare och teknisk underhållspersonal hos våra leverantörer.

Du erbjuds en stimulerande och varierande arbetsmiljö med kompetenta kollegor där ni utvecklas både personligt och professionellt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid Umeå mejeri. Beredskap ingår i tjänsten.

Vad vi förväntar oss av dig

För att lyckas i rollen som automationstekniker har du teknisk utbildning inom styr- & reglerteknik, el eller automation. Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter och är  gärna bekant med LEAN. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med starkström, motorer och frekvensdrift, är det meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av något av följande styrsystem Simatic Manager, Siemens S7 och Wonderware. B-körkort är ett krav för tjänsten.

För att trivas hos oss är du en teamspelare, du är inte rädd för att fråga om hjälp eller dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper. Vidare är du kommunikativ, strukturerad och ansvarstagande.

Vem kommer du att jobba för?

Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av 410 lokala bönder varav 330 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter cirka 540 årsanställda och omsätter ca två miljarder kronor per år.

Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen med en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen utifrån värdeorden glädje, stolthet och flexibilitet. Vi strävar efter att ha en stimulerande arbetsmiljö och en kultur där vi satsar på att låta våra medarbetare växa och ta ansvar.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 5 april 2021

I den här rekrytering har vi valt att samarbeta med Arbetsmiljö- & HR specialisten och Talent(h)ify. Har du några funderingar om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss på hanna@talentify.se alt. carola@arbetsmiljohr.se. Du når även Carola på 072-725 06 99.

Välkommen med din ansökan!

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott