Till Norrmejerier startsida

Online Manager Design & Production Verum och Fjällfil/Fjällyoghurt

Verum® Hälsofil/Hälsoyoghurt och Fjällfil®/Fjällyoghurt® är starka premiumvarumärken inom fil, yoghurt och yoghurtkvarg. Produkterna tillverkas av Norrmejerier vid Umeå mejeri och distribueras i hela Sverige. Verum-produkterna innehåller unika norrländska mjölksyrabakterier och våra smaksatta filer är de mest sålda inom segmentet. Fjällfil, med sin spritsighet, har en helt egen position inom smak och njutning. Nu har du möjlighet att vara en del av utvecklingen av Verum och Fjällfil/Fjällyoghurt.

Vi söker nu en Online Manager Design & Production till Verum och Fjällfil/Fjällyoghurt!

Verum Hälsofil/Hälsoyoghurt och Fjällfil/Fjällyoghurt ingår i Norrmejeriers totala fil- och yoghurtsortiment inom affärsområdet Färskvaror. I rollen som Online Manager Design & Production kommer du att ta fram samt optimera innehåll i digitala och sociala kanaler för varumärkena Verum och Fjäll. Arbetet omfattar socialt redaktörskap samt framtagning av material avseende såväl text som bild och rörligt material. I tjänsten ingår även att anpassa/omsätta kampanjdesign från våra byråpartners samt säkra design och stil för varumärkena online. Produktion av sponsrade inlägg och banners samt säkra att innehållet når uppsatta mål ligger också i rollen. Befattningen kräver förståelse för, och kompetens inom, hela online-området (mobilt, sociala media, webb, systemkunskap, användbarhet, mm). Vi vill genom insatserna bygga närvaro och identitet samt skapa trafik till hemsidan för att skapa en större lojalitet till varumärket, högre preferens och andel köp. I rollen ingår även produktion av säljdrivande butiksmaterial i linje med övergripande kommunikationsstrategi I första hand avseende framtagning och uppdatering av standardmaterial och enklare butiksmaterial, d.v.s. ej större kampanjer. Även framtagning av införsäljningsmaterial till säljkår i nära samarbete med Trade Marketing Manager. Som Online Manager kommer du ingå i ett litet engagerat team som brinner för starka varumärken.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering vid Norrmejeriers huvudkontor i Umeå. Du är direkt underställd Marknadschefen för Verum och Fjällfil/Fjällyoghurt. Tillträde sker enligt överenskommelse.

Dina egenskaper
Du har en akademisk utbildning inom webb/kommunikation/on-line samt utbildning för grafisk produktion eller motsvarande erfarenheter. Vidare har du kunskaper om sociala kanaler, kompetens inom innehållsproduktion och hur man bäst använder dessa för att bygga närvaro, identitet och framförallt skapa trafik till webben. Du är en serviceinriktad lagspelare med förståelse för marknadsföring och kommunikation i allmänhet och med kompetens inom onlineområdet i synnerhet. Uppdraget kräver goda kunskaper inom Indesign, Photoshop, Premiere, Illustrator, Power point. God praktisk kompetens inom grafisk design är meriterande liksom erfarenhet av Facebook Business Manager, Google adwords och Youtube annonsering. Du som söker denna tjänst lever 360 grader digitalt och har en passion för digital kommunikation. Som person är du självgående, kommunikativ och samarbetsorienterad. Då mycket i ditt arbete handlar om att driva trafik och skapa engagemang men också att producera material behöver du vara nyfiken och kreativ. Du är väl bevandrad i kommunikation via webb och sociala medier och kommunicerar i skrift såväl på svenska som engelska anpassat för olika målgrupper. Befattningen kräver bred förståelse och kompetens inom onlinemarknadsföring och redaktionellt underhåll av webb och sociala kanaler, inklusive de verktyg som detta kräver. Du har koll på onlinetrender och är väl uppdaterad inom socialt/ digitala fenomen/ och funktioner.

Vad erbjuder vi dig? 
Norrmejeriers devis är "Gör Gott". Du vet säkert redan att om du väljer våra produkter så är du med och gör gott för Norrland. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den "Goda arbetsplatsen". Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Vi har alla ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av företagets värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö. 

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
Petra Anderson Stening, Marknadschef Verum och Fjäll Affärsområde Färskvaror, telefon 090-18 29 52, 070-108 53 29
Anna-Karin Karlsson, Affärschef AO Färskvaror, telefon:090-18 28 56, 070-676 53 38

Facklig kontaktperson 
Linda Grimborg för Unionen, Tel 090-18 29 25 
Marzena Nordberg för Akademikerna, Tel 0920-24 24 54 

Information om processen
Denna rekryteringsprocess fortlöper över sommaren med sista ansökningsdag 15 augusti. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer. Urvalsarbetet påbörjas under juni och fortsätter i augusti.

Ansökan 
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 15 augusti 2018. Sök tjänsten här.