Till Norrmejerier startsida

Processoperatörer till Burträsk mejeri 

Vi söker nu två Processoperatörer, varav en tillsvidare och ett vikariat, till vår produktion av Västerbottensost i Burträsk. 

Sök tjänsten här 

Burträsk mejeri
Burträsk mejeri är sedan 1937 beläget mitt i hjärtat av Burträsk och där tillverkas Västerbottensost. Fortfarande används receptet som utvecklades 1872 av Ulrika Eleonora Lindström. Idag arbetar ett 40-tal personer vid Burträsk mejeri och den senaste utbyggnaden gjordes 2014 och har möjliggjort att tillverkningen kan öka.

Jobbet
Vi erbjuder ett intressant arbete i en avancerad teknologisk processindustri med hög mekaniseringsgrad. Ditt uppdrag innebär i huvudsak att sköta driften av samtliga maskintyper på avdelningen i ett schema som bygger på arbetsrotation. Som processoperatör utför du löpande många olika kontroller och analyser i processen. Vissa administrativa uppgifter i form av dokumentation ingår i arbetet och du är även delaktig i operatörsunderhåll på avdelningen. Arbetet innebär viss truckkörning. Norrmejerier lägger stort fokus på Lean genom att arbeta med verksamhetsutveckling och ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig både inom och mellan avdelningar.

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien vilket utgör en betydande del av arbete. Du får ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav.

Tjänsterna avser:
- 1 st Tillsvidaretjänst
- 1 st Vikariat t.om 2020-05-31

Tjänsterna är på heltid och placering är vid Burträsk mejeri. 

Dina egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med vilja, driv och stort engagemang. Du som söker bör ha ett intresse för teknik och mekanik samt förmågan att hålla många olika processer igång samtidigt. Med stor ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen tillsammans med kollegor och produktionsledare.

Gymnasieutbildning är ett krav och det är meriterande om du tidigare arbetat med livsmedel i processindustri. Då truckkörning kan utgöra viss del av arbetsuppgifterna är truckkort meriterande.

Vad erbjuder vi dig? 
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Vill du veta mer, kontakta:
Frida Rudin, Produktionsledare Burträsk mejeri, Frida.Rudin@norrmejerier.se, tel 090-184714

Facklig företrädare:
Simon Persson, Livsklubben i Burträsk tel, 090-184734

Välkommen med din ansökan!
Välkommen med CV och personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten senast den 22 september 2019.

Sök tjänsten här