Till Norrmejerier startsida

Semestervikarier sommaren 2019

Som livsmedelsproducent ställer Norrmejerier höga krav på kvalitet och hygien och du som medarbetare får därför ett stort ansvar för att slutresultatet når upp till våra krav. Vi söker i huvudsak semestervikarier inom produktion, process och lager. Arbetsuppgifterna inom produktion och process innebär i huvudsak att sköta drift av samtliga maskintyper på den enskilda avdelningen. Arbetsuppgifterna på våra lager handlar i huvudsak om att plocka och rangera varor till våra kunder. Norrmejerier lägger stort fokus på att arbeta med ständiga förbättringar, små som stora, där samtlig personal är delaktig.

Arbetet innebär skiftgång och pågår i ca 10-14 veckor under perioden maj-augusti, beroende på anläggning och avdelning. 

Du som söker har utbildning på gymnasienivå eller motsvarande kompetens. Uppdragen ställer krav på teknisk fallenhet och som person är du driven, nyfiken, självständig, ansvarstagande och är bra på att samarbeta. Du har lätt att se och förstå flöden och processer samt jobbar för en god struktur och god ordning. Till följd av säkerhetsbestämmelser vill vi att du som söker är över 18 år.

Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Välkommen med din ansökan innehållande bifogat CV och Personligt brev senast den 28 februari 2019.

Semestervikarier till:
Burträsk mejeri
Luleå mejeri
Umeå mejeri
Ånäset Ostlager
Lincargos kyllager i Lycksele

Jobba med oss på Norrmejerier

Vill du jobba på en av Norrlands mest eftertraktade arbetsplatser? Läs mer och skicka in din ansökan redan idag. 

Läs mer