Till Norrmejerier startsida

Styr- och reglertekniker till Umeå mejeri 

Vi söker dig som gillar teknik, mekanik och brinner för problemlösning!

Dina arbetsuppgifter
Som styr- och reglertekniker hos oss arbetar du med felsökning i PLC-system och planerat underhåll på våra produktionsavdelningar. Du initierar och genomför tekniska förbättringar för att minimera produktionsbortfall. I din roll som styr- och reglertekniker ingår du i ett team med mekaniker och andra supportfunktioner till produktionen.

Vi erbjuder ett intressant arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är en avancerad teknologisk processindustri med hög automationsgrad samt höga kvalitets- och hygienkrav. Det betyder att varje medarbetare får ett stort eget ansvar för slutresultatet.

Vem söker vi?
Du som söker har ett intresse för teknik och mekanik, samt goda kunskaper om processer. Du är en problemlösare som måste gilla att arbeta självständigt och hantera många ärenden. Du har också lätt för att arbeta med andra personer i team och med ett stort engagemang, god initiativförmåga samt ett systematiskt och strukturerat arbetssätt bidrar du till att utveckla arbetet på avdelningen. Arbetet kräver ett flexibelt arbetssätt, hög noggrannhet och en förmåga att ta eget ansvar. 

Vi söker dig som har en utbildning som styr- och reglertekniker på gymnasienivå samt påbyggnadskurser med liknande inriktning. Vi tar stor hänsyn till dina personliga egenskaper. Erfarenhet från processindustri är meriterande.

Vad erbjuder vi dig?
Gör gott är Norrmejeriers sätt att se till Norrlands bästa, nu och i framtiden. Som arbetsgivare strävar vi mot visionen om den goda arbetsplatsen, vilket präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla i företaget har ett gemensamt ansvar i att förverkliga visionen, där vårt förhållningssätt genomsyras av företagets värdeord, som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder en spännande och utmanande arbetsplats i en stimulerande miljö. Vi satsar på att låta medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan.

Tjänsten är en tillsvidareanställning i vilken det ingår beredskapstjänstgöring. Tjänsten är placerad vid Umeå mejeri och tillträde sker enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan! 
Välkommen med ett personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast 31 mars 2019.

I denna rekrytering samarbetar vi med Konsultia och hänvisar därför alla ansökningar via dem. Du kommer att tillsvidareanställas direkt av Norrmejerier.
 
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sven Ericsson, sven@konsultia.se eller 070-517 29 79.

Sök tjänsten här
 
Om Norrmejerier
Norrmejerier Ek. Förening är norrlänningarnas mejeri och ägs av cirka 460 lokala bönder varav 390 aktiva mjölkleverantörer i Norrbottens, Västerbottens och delar av Västernorrlands och Jämtlands län. Vi förädlar årligen drygt 200 miljoner kg mjölk vid våra mejerier i Umeå, Luleå och Burträsk till olika mejeriprodukter som mjölk, fil, grädde och ost. I vårt produktsortiment ingår varumärkena Norrmejerier®, Västerbottensost®, Verum®, Gainomax®, Fjällfil®, Fjällyoghurt® och Norrgott®. Norrmejerier sysselsätter drygt 500 årsanställda och omsätter ca 1,8 miljarder kronor per år.