Till Norrmejerier startsida

Utvecklare till Norrmejeriers IT-avdelning 

IT är hos oss på Norrmejerier en integrerad del av hela affärsprocessen. Vi har en modern IT-miljö som ligger i framkant på många områden. För att fortsätta digitaliseringsresan rekryterar vi nu en Utvecklare till vår IT-avdelning som kommer att vara med och driva vår digitala transformation.

Arbetet
I rollen som utvecklare kommer du att delta i och leda olika IT-relaterade uppdrag. Du sätter dig in i våra interna kunders behov och anpassar eller skapar nya lösningar. Ditt arbete kommer att variera från idé till implementation. En del av arbetet består i att stötta controllerteamet i BI-utveckling.

Fokus
- Utveckling i Visual Studio mot bl.a. BizTalk och SSDT, SSIS, SSAS
- Design och utveckling av lösningar med SQL server i botten
- Rapportutveckling i bl.a. Power BI och SSRS
- Automatiseringar med Powershell
- Dokumentation

Rollen kräver en hög grad av självständighet där du till stor del själv styr din arbetsdag.

Tjänsten är direkt underställd IT-chef och är en tillsvidaretjänst med placering vid vårt huvudkontor i Umeå. Tillträde enligt överenskommelse. 

Vad erbjuder vi dig? 
Vi erbjuder dig en arbetsplats med kollegor som brinner för att bygga Norrmejerier med IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Tjänsten är placerad på IT-avdelningen som idag består av ett team på åtta personer där stort fokus sätts på kompetensutveckling.

Norrmejeriers devis är ”Gör Gott”. Som arbetsgivare jobbar vi mot visionen om den ”Goda arbetsplatsen”. Den präglas av en helhetssyn som förutsätter engagemang och delaktighet. Alla hos oss har ett gemensamt ansvar för att förverkliga visionen och vårt förhållningssätt ska genomsyras av våra värdeord som är glädje, stolthet och flexibilitet. Vi erbjuder ett spännande och utmanande arbete i en stimulerande miljö.

Vem är du?
Vi söker dig med en bred kunskap inom systemutveckling och erfarenhet av språket SQL. Du är strukturerad med förmåga att ta stort personligt ansvar. Du trivs med varierande uppgifter och vill arbeta med annat än ren kodning.

Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av .NET, SQL Server, BizTalk, XML, EDI, Power BI och PowerApps, Oracle PL/SQL och Scrum.

För att lyckas i rollen tror vi att du:
- Håller dig uppdaterad på vad som händer inom området och lär dig gärna nya saker
- Har god ordning och jobbar metodiskt
- Har god analytisk förmåga
- Levererar i tid och med hög kvalitet
- Skapar god stämning och bidrar till ett gott samarbete
- Finner det naturligt att både få och ge feedback

Vi ser gärna att du har en examen inom data- eller systemvetenskap, men annan motsvarande bakgrund är också intressant.

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta:
IT-Chef Marcus Lithner, tel. 090-18 29 04, 070-643 34 75

Fackliga representanter:  
Marzena Nordberg för Akademikerna,  tel. 0920-24 24 75
Linda Grimborg för Unionen, tel. 090-18 29 25

Vi ser fram emot din ansökan! 
Välkommen med en skriftlig ansökan med personligt brev som motiverar varför du söker tjänsten samt ett CV senast den 25 januari 2019.

Sök tjänsten här