Till Norrmejerier startsida

Möt en av oss som jobbar på Norrmejerier

Norrmejerier har en filosofi som innebär att vi satsar på att låta våra medarbetare växa, både på ett personligt och professionellt plan – samtidigt som du gör skillnad för Norrland. Här kan du möta en som jobbar här!

Anders Pettersson - Key Account Manager på Norrmejerier

Att få chansen att arbeta på hemmaplan, med mejeriprodukter som är producerade av och för norrlänningar var en stor anledning till att jag sökte mig till Norrmejerier.

När jag träffar människor utanför jobbet känner jag alltid en stolthet över att jobba här. Det är ofta som folk har frågor och vill veta mer om produkterna och jag delar gärna med mig av min kunskap. Kanske är det för att produkterna finns i nästan alla norrlänningars hem eller det faktum att Norrmejerier ägs av de norrländska mjölkbönderna som engagerar.

Här får jag möjligheten att växa!

Jag känner att man satsar på sina medarbetare här och ger mig och mina kollegor möjligheten att växa i våra yrkesroller. När man gör det så tror jag också att man växer som människa.

Kort om mig:
Anders Pettersson, 54 år. Arbetat på Norrmejerier sedan 2008.
Utbildning: Ekonomisk inriktning
Gör: Key Account Manager

Jobba med oss på Norrmejerier

Vill du jobba på en av Norrlands mest eftertraktade arbetsplatser? Läs mer och skicka in din ansökan redan idag. 

Läs mer

Gör gott för Norrland

Vi sticker ut hakan lite när vi säger att vi inte är ett vanligt företag, eftersom vi har som mål att Göra gott för Norrland och vi vill ha dig med i laget: Tillsammans gör vi gott!

Ta reda på mer om Gör gott