Verum® Filmjölk 3,5% Jordgubb-Kiwi
Verum® Filmjölk 3,5% Jordgubb-Kiwi har en slät och krämig konsistens och innehåller den unika mjölksyrabakterien L1A. Den är naturligt sparsamt sockrad, utan artificiella sötningsmedel, och här behöver du inte göra avkall på smaken. Den är begärligt god! Smaken är fyllig, len och mild. I Verum hittar du en god källa till vitamin D, kalcium, antioxidanter och andra nyttigheter. All Verum tillverkas på svensk, 100% norrländsk, mjölk och passar utmärkt att äta som den är eller med tillbehör, såsom t ex müsli. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser? En riktig kickstart på dagen, men det som kanske får dig att utbrista “Äntligen morgon”, är såklart den goda smaken!
-
3,0 g
Protein/100g
-
3,5 g
Fett/100g
-
8,0 g
Kolhydrat/100g
-
80 kCal
Kalorier/100g
Näringsämne | Enhet | RDI |
Energi |
330kJ/80kcal |
|
Fett |
3,5 g |
|
varav mättat fett |
2,3 g |
|
Kolhydrat |
8,0 g |
|
varav sockerarter |
7,6 g |
|
Protein |
3,0 g |
|
Salt |
0,1 g |
|
Vitamin D |
0,88 µg |
(18%) |
Vitamin C |
13 mg |
(17%) |
Kalcium |
130 mg |
(16%) |
Ingredienser |
Fil (högpastöriserad norrländsk mjölk, mjölksyrakultur inklusive Lactococcus lactis L1A, vitamin D, vitamin C), fruktberedning (socker, jordgubbar, kiwi, majsstärkelse, surhetsreglerande medel trikalciumcitrat, naturlig arom, citronjuicekoncentrat). Jordgubbar 2,4 %. Kiwi 1,2 % Tillsatt socker 4,2 %. |
Storlek |
1000 g |
Artikelnr |
1312 |
Produktgrupp |
Fil, Verum® |
Förvaring |
Kylvara, förvaras vid högst +8°C |
Frysbar |
Nej |
Kokbar |
Nej |