Till Norrmejerier startsida

Verum® Yoghurt 2,2% Laktosfri Päron

Verum® yoghurt 2,2% laktosfri Päron har en slät och fin konsistens, och innehåller den unika mjölksyrabakterien LB21. Verum Yoghurt är en källa till vitamin D och är en naturlig källa till kalcium. Den är gjord på svensk mjölk och passar utmärkt att äta naturell eller med en god granola, färska bär och frukter. Eller varför inte blanda en härligt fräsch smoothie med alla dina favoritingredienser. En riktig kickstart på dagen! Verum har funnits i över 30 år och det har alltid handlat om en sak, att du ska må bra.

  • 3,1 g
    Protein/100g
  • 2,2 g
    Fett/100g
  • 9,3 g
    Kolhydrat/100g
  • 70 kCal
    Kalorier/100g
NäringsämneEnhetRDI
Energi 310kJ/70kcal
Fett 2,2 g
varav mättat fett 1,4 g
Kolhydrat 9,3 g
varav sockerarter 9,1 g
Protein 3,1 g
Salt 0,1 g
Vitamin C 0,9 mg (18%)
Vitamin C 13 mg (17%)
Kalcium 128 mg (16%)
Ingredienser Ingredienser: Yoghurt (högpastöriserad norrländsk mjölk, laktasenzym, yoghurtkultur inklusive Lactobacillus rhamnosus LB21, vitamin D, vitamin C), fruktberedning (socker, päron, modifierad majsstärkelse, stabiliseringsmedel pektin, surhetsreglerande medel citronsyra, arom). Päron 3,5 %. Tillsatt socker 5,5 %.
Storlek 1000 g
Artikelnr 1511
Produktgrupp Verum®, Yoghurt
Förvaring Kylvara, förvaras vid högst +8°C
Frysbar Nej
Kokbar Nej
Mer information http://www.verum.se