Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 5 ansjovisfiléer
  • 2 msk hackad dill

Gör så här

Hacka ansjovisen. Blanda alla ingredienser. Ställ kallt och låt mogna en stund. Passar till fisk, ägg och ost.

Tips:

Gott att bre på kavring som en liten förrätt eller nattmacka.

Produkter i receptet:

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.