Till Norrmejerier startsida

Ingredienser

  • 2 dl Sirap
  • 1 dl Socker
  • 1 dl Kokos
  • 1 tsk. Vaniljsocker
  • 1 l K-Special
  • 1 brk. jordnötssmör
  • Glasyr
  • 200g Ljus blockchoklad
  • 1 msk olja

Gör så här

Rör ihop och smält alla ingredienser utom chokladen och oljan i en kastrull. Smält under tiden chokladen i vattenbad och blanka av den med oljan. Bred ut massan i en form och bred över chokladen. Låt den kallna innan den skärs i lagom stora bitar.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.