Till Norrmejerier startsida
Caviarcheesecake

Caviarcheesecake

Lyxigt gott och inte alls svårt.

Mängd: 6-8 portioner

5/5
(1 röster)

Ingredienser

  • 200 g kavring eller annat mörkt bröd
  • 100 g smält Norrmejerier Smör
  • 2 msk gelatinpulver
  • ½ dl vatten
  • 3 dl Norrmejerier crème fraiche 34%
  • 3 dl Norrmejerier Gräddfil
  • 1 röd lök, finhackad
  • ½ dl finhackad dill
  • 100 g caviar

Gör så här

Mixa bröd och smör och tryck ut i en form, 24 cm med avtagbar kant. Blanda gelatinpulver och vatten och låt svälla några minuter. Blanda crème fraiche, gräddfil, lök, dill och caviar.
Servera gärna med lite rökt lax. Garnera gärna med extra caviar och lite dillkvistar.

En stor Laktosfri nyhet!

Nu belönas alla norrlänningar som föredrar laktosfri mjölk med en ny, större och miljövänligare förpackning. Den är 97% återvinningsbar och har en växtbaserad biokork.

Läs mer

Fjällfil - Ren njutning

Fjällfil® 4,2% är en mild och krämig fil av mjölk från norrländska gårdar. Den kittlande känslan på tungan är det som gör den så speciell. Ren, naturlig njutning! Toppa med dina egna favoriter eller häll upp och njut den som den är.